by
by

Kuinka saada 6000 euroa idean kehittämiseen?

Tämä artikkeli avaa tärkeimmät yksityiskohdat Innovaatiosetelin hyödyntämiseen. Mikäli haluat hypätä suoraan puheluun ja keskustella asiantuntijan kanssa ideastasi soita tai varaa aika Google-miittiin.

Innovaatioseteli pähkinänkuoressa:

Yritykset voivat hyödyntää Business Finlandin tarjoamaa Innovaatioseteliä ulkopuolisten asiantuntijoiden avulla hankkeisiin, joissa selvitetään, onko uudella idealla, prosessilla tai konseptilla lisäarvoa yritykselle. Yrityksillä ei tarvitse olla vielä tarkkaa konseptia tai ideaa, sillä Innovaatiosetelin voi hyödyntää myös tutkimus- ja kartoitustyöhön.

Voit hyödyntää Innovaatioseteliä palveluihin kuten:

- Applikaation suunnitteluun

- Tuote- ja palvelustrategiaan tai -muotoiluun

- Markkinatutkimukseen, data-analyysiin tai näiden hyödyntämiseen

- Konseptien & prototyyppien kehittämiseen ja kokeiluun

Mikä on Innovaatioseteli?

Business Finland tarjoaa suomalaisille pk-yrityksille 6000 euron arvoisia seteleitä, joiden avulla yritykset voivat kehittää liiketoimintaansa ja investoida innovointiin. On kuitenkin muistettava, että seteliä voidaan käyttää vain kerran, ja sen avulla tuotettujen ratkaisujen on oltava täysin uusia ja niiden on tuotettava merkittävää lisäarvoa yritykselle.

Asiakastarina:

“Innovaatioseteli antoi meille mahdollisuuden tutkia kansainvälistymisen kannattavuutta sekä suunnitella applikaatio-prototyypin. Sparkmark toimitti meille kattavan raportin idean riskeistä sekä loi valmiiksi sovelluksen visuaallisen identiteetin. Toteutus oli systemaattista ja ripeää. Toiveitamme kuunneltiin ja lopputulos oli parempi, mitä osasimme odottaa. Toivomme yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa” 

– Juho Nisula, Voltaire Trading Oy

Kuulostaa mahtavalta, eikö vain?

Mutta älä jää vain sanahelinän tasolle, vaan tartu toimeen!

Varaa Google Meet aika

Täytä yhteystietosi ja kerro sinulle sopiva aika niin lähetämme sinulle Meet kutsun.

[mwai_chat ai_name="Sparkmark AI: " user_name="Vierailija: " start_sentence="Hei! Olen huoltokatkolla, palataan toisten." text_send="Lähetä" text_input_placeholder="Kirjoita ongelmasi...."]

Miten voimme auttaa?